Ga direct naar de inhoud.

Koornneef Werving & Selectie

Goed personeel is goud waard

Koornneef Werving & Selectie maakt de juiste match tussen professionele organisaties en geschikt personeel, zowel voor vaste banen als voor stages.

Als ervaren recruiters assisteren wij bedrijven in hun zoektocht naar geschikte kandidaten voor hun vacatures. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat in korte tijd goede kandidaten aan te leveren. Dit bespaart onze opdrachtgevers veel tijd en (uit)zoekwerk.

Daarnaast helpt Koornneef Werving & Selecte werkzoekenden aan een nieuwe stap in hun carrière. Kandidaten kunnen zich, geheel kosteloos en vrijblijvend, inschrijven bij ons wervings- & selectiebureau.

Ook biedt Koornneef Werving & Selectie diensten aan op het gebied van HR Advies & Ondersteuning, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het verzorgen van personeelscommunicatie en dossierbeheer. Wij nemen onze opdrachtgevers graag werk uit handen, zodat zij zich kunnen richten op hun corebusiness.

Wilt u dat wij actief personen benaderen uit uw eigen netwerk, dan bieden wij u die mogelijkheid door middel van headhunting. Vaak zijn dit personen in een hogere managementfunctie die in dezelfde branche werken.

Visie

De kwaliteit van onze organisatie garandeert een succesvolle match of advies. Wij bouwen aan een langdurige relatie tussen onze klanten en onze organisatie. Door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en de lage prijs voor onze dienstverlening zijn wij een uitstekende partner bij het zoeken, vinden, plaatsen en ondersteunen van medewerkers. Goed personeel is immers goud waard.

Organisatie

De accountmanagers van  Koornneef Werving & Selectie werken met één doel; maximaal resultaat behalen voor zowel de werkgever als de werknemer. Met een drive die u moet ervaren. Wij nodigen u van harte uit!